Contacteaza-ne: 0799583108 | Email: office@promptrelocation.ro

Despre noi

Despre noi

Oriunde, pentru tine!

S.C PROMPT RELOCATION SERVICES S.R.L

J40/6247/2017  CUI: 37495740

Administrator firma: Rusu Marian

Telefon: 0799.583.108

Compania Prompt Relocation Services a luat viata in urma cu mai bine de 8 ani. Suntem o firma mutari mobila Bucuresti specializata si profesionista. Specializati in mutari de mobila de orice fel, mutari de locuinte, mutari birouri si fisete metalice grele, mutari piane si pianine, seifuri, montari/demontari mobila, relocari sedii firme, impachetari si debarasari. In plus, distribuim cutii si ambalaje la cererea clientului.firma mutari mobila Bucuresti

Prin anii de experienta si prin echipa de profesionisti formata in decursul acestor ani, garantam siguranta tuturor bunurilor dumneavoastra pe perioada transportului si a mutarii. Orice mutare va fi organizata astfel incat dumneavoastra sa obtineti satisfactia maxima.

De ce sa alegi Prompt Relocation? Suntem o echipa tanara, formata din oameni seriosi, punctuali, dedicati. O firma care stie ce are de facut fara prea multa implicare din partea clientului.

Avem un vast portofoliu de clienti multumiti in decursul existentei companiei pe piata.

Masinile si utilajele noastre sunt mereu curate. Dispunem de o gama larga de materiale de ambalare pentru orice fel de produs transportat, indiferent de dimensiunile pe care le are. Deasemenea, avem si materiale de protectie pentru obiectele fragile. Va asiguram ca veti fi pe deplin multumit atat de lucrare, cat si de pretul acesteia.firma mutari mobila Bucuresti

Misiunea noastra inca de la inceput este de a multumi fiecare client, indiferent de serviciul ales de acesta. Fie ca va mutati la cateva strazi distanta, in acelasi oras, sau, de ce nu, in alt oras, va punem la dispozitie intregul pachet de servicii de care aveti nevoie.

Asiguram un timp cat mai scurt pentru orice lucrare si o siguranta deosebita bunurilor dumneavoastra la preturi pentru toate buzunarele.

Cat costa? Indiferent de serviciul sau pachetul de servicii de care aveti nevoie, pretul il facem impreuna cu dumneavoastra dupa analiza exacta a operatiunilor solicitate. O data stabilit pretul, acesta nu se va schimba pana la finalizarea lucrarilor, asa cum se practica la alte firme.

Stim, orice firma de mutari mobila Bucuresti promite aceleasi lucruri. Insa calitatea serviciilor noastre si portofoliul de clienti multumiti recomanda Prompt Relocation. Asadar, va invitam sa analizati serviciile noastre si sa ne contactati pentru o oferta.