Contacteaza-ne: 0799583108 | Email: office@promptrelocation.ro

Debarasare mobila

Debarasare mobila

Debarasare mobila veche

Firma Prompt Relocation vine in ajutorul dumneavoastra si cu serviciul de debarasare mobila.

Prin serviciul de debarasare mobila executam debarasarea materialelor ramase in urma relocarii (moloz), a mobilei deteriorate si inutilizabile si  transportul acestora. Dupa cum bine stiti si dumneavoastra, aceste resturi nu se pot arunca la ghenele obisnuite, ci vor fi transportate in locuri special destinate.

debarasare mobila
Debarasare mobila veche

 

Doriti sa va schimbati mobila si nu o mai folositi pe cea veche? Nu stiti cum sa o evacuati din locuinta? De ce sa nu va bucurati de serviciile unei echipe bine instruite? Nu e nevoie sa pierdeti timp sau sa depuneti dumneavoastra efort. Va debarasam apartamentul rapid, curat, fara niciun pic de implicare din partea dumneavoastra.

Mobila veche trebuie sa dispara! Daca doriti sa aduceti o schimbare radicala aspectului locuintei dvs., lucrurile vechi, nefolositoare si inestetice trebuiesc evacuate si inlocuite.


Debarasare mobila – moloz, tocuri usi, pardoseli

Sediul firmei dumneavoastra isi schimba mobilierul cu unul de ultima generatie? Aveti nevoie de o echipa profesionista sa va scape de mobilierul vechi? De evacuarea resturilor ramase in urma relocarii din vechiul sediu? Prompt Relocation este aici pentru dumneavoastra!

Ne puteti contacta oricand pentru a face o analiza amanuntita impreuna si pentru a stabili conditiile si pretul debarasarii.debarasare mobila

Tot prin serviciul de debarasare mobila va ajutam si cu debarasarea tocurilor de usi ce trebuiesc inlocuite, ori cu pardoseala deteriorata.

 

La solicitarea dumneavoastra va punem la dispozitie o echipa instruita in montarea si asamblarea noului mobilier, in cazul in care doriti acest lucru.

Ca si in cazul celorlalte servicii, pretul nu se poate stabili telefonic. Un pret corect vom face impreuna la fata locului, dupa analiza completa a spatiului pe care doriti sa-l evacuati si dupa stabilirea tuturor conditiilor.

Si prin serviciul debarasare mobila Prompt Relocation ocupa un loc fruntas in concurenta cu celelalte firme de pe piata. Lucram curat, rapid, profesionist, asa cum orice client isi doreste cand contracteaza un serviciu.

Pentru orice nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre, va invitam sa accesati pagina de Contact. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.