Contacteaza-ne: 0799583108 | Email: office@promptrelocation.ro

Mutari mobila

Mutari mobila

Mutari apartamente si locuinte.

Mutari apartamente si locuinte. Doresti sa-ti schimbi locuinta? Vechiul apartament nu te multumeste? Lasa-ne sa facem acest lucru pentru tine! Prompt Relocation va pune la dispozitie acest serviciu.

Stim cu totii ca schimbarea locuintei in viata unei familii este o operatiune deloc usoara. Nervi, stres, mobila deteriorata si foarte mult timp pierdut. De ce sa nu angajezi pentru asta o firma profesionista? Te mutam cat ai zice…Prompt Relocation!mutari apartamente si locuinte

Mutarea unui apartament sau a unei locuinte implica operatiuni precum: ambalarea si impachetarea corespunzatoare a fiecarui obiect de mobilier, incarcarea si transportarea acestora la noua locuinta si montajul si reasamblarea mobilei (cu grija, fara a se observa vreodata demontarea anterioara).

In Bucuresti, relocarea se va realiza in aceeasi zi, in doar cateva ore, in functie de distanta si de obiectele de mobilier pe care le aveti.


Mutari sedii firme birouri

Prompt RelocationFirma de mutari apartamente si locuinte pune la dispozitie si servicii de mutari sedii firme birouri. Daca sunteti in cautarea angajarii unei firme profesioniste pentru mutarea sediului companiei dumneavoastra, opriti-va aici. Tocmai ati gasit solutia potrivita cautarilor dumneavoastra!

Mutarea sediului unei firme de birouri presupune activitati precum ambalare mobilier, ambalare obiecte de birou, ambalarea tuturor echipamentelor IT cu materiale corespunzatoare obiectelor fragile, incarcare si transport, descarcare obiecte precum si aranjarea si reasamblarea acestora pe pozitiile dorite, in functie de cerintele dumneavoastra.mutari apartamente si locuinte

Pentru ca suntem profesionisti, vom incerca in functie de cerinte sa minimizam intreruperile activitatii firmei dumneavoastra, sincronizand cat mai bine operatiunea de mutare.

Pentru operatiunea de mutare firma avem echipa profesionista special pregatita in acest sens. Prioritatea noastra principala este integritatea bunurilor cu care lucram. Iar pentru asta, avem cel mai bun expert in logistica pentru a analiza si a estima absolut toate operatiunile ce trebuiesc facute, ca lucrarea sa iasa cum trebuie.

Daca firma dumneavoastra nu isi poate intrerupe activitatea, Prompt Relocation poate efectua relocarea in weekend.

 

Pentru orice nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre, va invitam sa accesati formularul de Contact. Va raspundem in cel mai scurt timp posibil.